Σχετικά με εμάς

Το GigLancer (ένας συνδυασμός του ‘gig’ and ‘freelancer’) είναι ένα μεγάλο δίκτυο στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και πάροχοι υπηρεσιών. Απευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του (“gigs”) σε οποιαδήποτε τιμή. Μέσα από την πλατφόρμα μας δίνεται η δυνατότητα για επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις μάρκετινγκ και τεχνολογίας.

Μέσω της πλατφόρμας μας, μπορείτε να αναρτήσετε gigs με τις υπηρεσίες σας αλλά και να ψάξετε τους καλύτερους επαγγελματίες για τη δουλειά που επιθυμείτε. Καθώς το GigLancer είναι παγκόσμιας εμβέλειας, μπορείτε να συγκεντρώσετε τα πιο τρελά και δημιουργικά μυαλά από όλο τον κόσμο παρέχοντάς σας τις καλύτερες υπηρεσίες τους και εσείς οι ίδιοι να γίνετε γνωστοί σε μέρη που δεν θα έχετε φανταστεί! Επιπλέον, σας μαθαίνουμε πώς να προωθείτε τα gig σας, ενώ μπορούμε να το κάνουμε και εμείς για λογαριασμό σας.

Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους καλύτερους, διαθέτουμε επίσης ένα σύστημα μέσω του οποίου αξιολογούνται οι πάροχοι υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε τιμές που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού στην αγορά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το GigLancer από τον οδηγό του για το πώς λειτουργεί. Πριν κάνετε τις προσφορές σας, παρακαλώ διαβάστε το πώς να γίνετε ένας giglancer.

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies