Κερδίστε εύκολα μόνο με τρία βήματα

Έχετε μια ικανότητα;

Δημιουργήστε ένα gig

Πληρωθείτε

Γίνετε ένας Giglancer

Θέλετε να προσφέρετε μια υπηρεσία ή εχετε μια ικανότητα ή κάποιου είδους δεξιοτεχνία; Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στην πλατφόρμα μας ... και να γίνετε ένας giglancer. Για να το κάνετε σωστά, απλά δημιουργήστε ένα gig, δηλαδή μια υπηρεσία, που δείχνει τι μπορείτε να προσφέρετε και να είστε πάντα στην κορυφή παράγοντας έργο υψηλής ποιότητας έργο εγκαίρως. Αν προσφέρετε το καλύτερο, θα κερδίσετε χρήματα από κάθε παραγγελία και οι ικανότητές σας θα προσελκύσουν την προσοχή ακόμα και σε μέρη που δεν είχατε καν σκεφτεί!

Έχετε μια ικανότητα;

Το πρώτο βήμα για να γίνετε ένας Giglancer είναι να εστιάσετε στις ικανοτήτες σας και τις μοναδικές υπηρεσίες που πιστεύετε ότι μπορείτε να προσφέρετε. Μέσω του GigLancer έχετε την ευκαιρία να κάνετε ευρέως γνωστές τις δυνατότητες σας και να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Βασικό μας πιστεύω είναι ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και οι υπηρεσίες του μέσω της σελίδας μας μπορούν να έχουν απηχήση που ποτέ δεν είχε φανταστεί.

Δημιουργήστε ένα gig

Αφού έχετε εντοπίσει τους επαγγελματικούς τομείς γύρω απο τους οποίους θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία των gig. Καθώς η πρώτη εντύπωση ειναι ιδιαιτέρως σημαντική, το κάθε gig σας θα πρέπει να είναι μοναδικό και να αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο δυνστό τρόπο όχι μόνο τις δεξιότητές σας, αλλά και τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Ακόμα, ενώ έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε ένα ή τρία πακέτα για κάθε gig, καλό θα ήταν να επιλέγετε την δημιουργία των τριών πακέτων. Με αυτό τον τρόπο δίνετε στους επικείμενους πελάτες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε ή και τον χρόνο διεκπεραιώσης του gig τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε και επιπλέον επιλογές σε τιμές δελεαστικές για τους αγοραστές σας. Ανεξάρτητα από τα πακέτα μπορείτε να προσθέσετε και άλλες υπηρεσίες μέσα στο gig σας οι οποίες έχουν και επιπλέον χρέωση.

Πληρωθείτε

Το τελευταίο βήμα της διαδικασίας είναι η πληρωμή για τις υπηρεσίες σας. Εχετε την πλήρη ελευθερία στην επιλογή των τιμών για τις υπηρεσίες σας. Το σημαντικό είναι τα gigs σας να χαρακτηρίζονται απο εφευρετικότητα, ξεχωριστές ιδέες, συνέπεια και αποδοτικότητα, χαρακτηριστικά που θα σας προσδώσουν την ανάλογη φήμη και θα σας επιτρέψουν να ξεχωρίσετε στον κόσμο του GigLancer.

Αρχίστε να πουλάτε σήμερα.

Εγγραφειτε τωρα

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies