Επωφεληθείτε από έναν εξωτερικό συνεργάτη στο GigLancer τώρα

Ενώ παρέχετε τις υπηρεσίες σας στο Giglancer, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε όλα μόνος σας. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό να έχετε κάποιον να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα. Σας προσφέρουμε υποστήριξη εάν είστε πρωτάρης στην δημιουργία των gig, αλλά επίσης μπορούν και άλλοι να σας βοηθήσουν προκειμένου να παρέχετε τις καλύτερες υπηρεσίες. Ένας από τους σύμμαχους σας μπορεί να είναι ένα εξωτερικός συνεργάτης μέσω του οποίου μπορείτε να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας και να αποκτήσετε περισσότερα προνόμια. Στην πραγματικότητα, θα έχετε τη δυνατότητα να πουλήσετε τα gigs σας σε έναν συνεργάτη και να τον πληρώσετε για τις υπηρεσίες του. Εάν αναρωτιέστε πως μπορείτε να επωφεληθειτε από έναν εξωτερικό συνεργάτη, έχουμε ήδη τις απαντήσεις για εσάς.

 

1. Ταχύτερη προώθηση των υπηρεσιών σας

 

Αυτή είναι μια βασική προύποθεση για την διαδικασία της συνεργασίας. Φροντίζουν για την πώληση των υπηρεσιών σας, συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο γρήγορη διάδοση, δίνοντας την δυνατότητα σε μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων να δεί τις υπηρεσίες που παρέχετε. Παρά το γεγονός ότι πέρνουν ένα ποσοστό από τις πωλήσεις, αξιζεί να συνεργαστείτε... καθώς λαμβάνετε πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένατε. Επίσης, εάν οι συνεργάτες σας, σας βοηθάνε απευθείας στις πωλήσεις, τότε δεν θα σας πειράζει να τους παρέχετε το μερίδιο που τους αντιστοιχεί. Αν και ο συνεργάτης σας κυρίως προέρχεται από τον ίδιο τομέα με έσας, θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε και με άλλους πωλητές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία.

 

2. Περισσότερη κίνηση στο προφιλ σας στο Giglancer και την ιστοσελίδα σας

 

Καταρχάς: Παρά το γεγονός ότι ξεκινάτε την επαγγελματική σας πορεία στο Giglancer, είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας να έχετε μια ιστοσελίδα για τις υπηρεσίες σας, ακόμα και αν είναι πολύ απλό που δημιουργήθηκε από εσάς μέσω πλατφόρμων όπως το WordPress ή το Wix ( μόλις έχετε κερδίσει κάποια χρήματα μέσω των υπηρεσιών σας, σας προτείνουμε να επένδυσετε στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας από επαγγελματίες.) Μπορείτε να δημιουργήσετε links με τους συνεργάτες σας απλά ζητώντας τους να βάλουν κάποιο σύνδεσμο στην σελίδα σας (φυσικά, θα πρέπει να ανταποδώσετε την χάρη βαζόντας και εσείς κάποια link στην σελίδα σας που οδηγούν στους συνεργάτες σας.)

 

3. Μείωση των εξόδων διαφήμισης

 

Ακόμα και αν δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι μέχρι τώρα, το διαδικτυακό μάρκετινγκ αποτελεί την νέα τάση αυτές τις μέρες και αποτελείται από μεθόδους όπως το SEO και το Pay-per-click. Ωστόσο, αυτές οι μέθοδοι μπορεί να είναι ακριβές και να μην αξίζουν τα χρήματα που αντιστοιχούν. Συνεπώς, οι συνεργάτες μπορεί να είναι λιγότερο ακριβοί και περισσότερο αποτελεσματικοί στην διαφήμιση και την προώθηση των υπηρεσιών σας. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι οτι πληρώνετε τους συνεργάτες μόνο αν σας βοήθησαν στην πραγματοποιήση των πωλήσεων.

 

4. Ενίσχυση της φήμης σας

 

Οι συνεργάτες σας αποτελούν την δικλείδα ασφάλειας όσο αφορούν την επιχείρηση σας. Στην πραγματικότητα, εάν έχουν καλή φήμη στον κλάδο σας, οι πιθανότητες είναι οτι η φήμη σας θα αυξηθεί και το όνομα σας θα συνδυαστεί με την ποιότητα κάτι που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την δυναμική σας εντός και εκτός διαδικτύου. Επίσης, οι συνεργάτες ενισχύουν με κάθε δυνατό τρόπο την φήμη τους, καθώς η προμήθεια που θα πάρουν, λειτουργεί ως κίνητρο για την καλύτερη απόδοση.

 

5. Σας βοηθάει να αποφύγετε την σκληρή δουλειά

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι συνεργάτες αναλαμβάνουν ένα δύσκολο κομμάτι της δουλειάς: βρίσκουν τους πελάτες. Αυτό σημαίνει οτι κυρίως θα έχετε να επικεντρωθείτε στο να παρέχετε τις κατάλληλες υπηρεσίες και οι συνεργάτες σας, προσφέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας προκειμένου να παραμείνετε στην κορυφή. Συνεπώς, οι συνεργάτες σας κάνουν την ζωή σας πιο αρκετά πιο εύκολη και σας βοηθάνε το να ξεφορτωθείτε το στρες.

 

Τα προαναφερθέντα στοιχεία είναι τα απαραίτητα οφέλη του να έχετε έναν συνεργάτη στο πλευρό σας. Είτε είστε καινούριοι στην παροχή υπηρεσιών μέσω του Giglancer είτε έχετε δημοσιεύσει ήδη πολλά gig, ένας εξωτερικός συνεργάτης είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Φυσικά, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς αν θα αποκτήσετε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη ή οχι. Ελπίζουμε οτι μέσα από αυτό το άρθρο διακρίνατε τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου και σας παρότρυνε να το σκεφτείτε, κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες σας. Επιπλέον, αν θέσετε ως εξωτερικό συνεργάτη σας ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε, θα δώσετε στο άτομο αυτό την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες σας και για το ίδιο το GigLancer.

Φυσικά, το να έχετε έναν συνεργάτη συνεπάγεται ένα κόστος. Γενικά, άλλο ένα κομμάτι του ίδιου του GigLancer είναι το να ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Αυτό γίνεται εύκολη υπόθεση μέσα από τον λεπτομερή οδηγό μας "Διαχείριση χρημάτων". 

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies