Τρόποι επικοινωνίας μεταξύ αγοραστών και πωλητών στο GigLancer

Εδώ στο GigLancer έχουμε πλήρη επίγνωση της σημασίας της επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για μια αμφίδρομη διαδικασία, όπως και οι ίδιες οι συναλλαγές. Επιπλέον, η επικοινωνία βοηθάει όλους μας να λύσουμε τα όποια θέματα με εποικοδομητικό και παραγωγικό τρόπο. Κατά συνέπεια, το GigLancer δεν παρέχει μόνο 1 ή 2, αλλά 5 διόδους επικοινωνίας μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Επιπλέον, όποια μέθοδο επικοινωνίας και αν τελικά ακολουθήσετε, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε μια λίστα των μέσων επικοινωνίας που προσφέρονται σε αυτή την πλατφόρμα, ώστε να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο μέσο στην κατάλληλη περίσταση.

 

1. Συνομιλία

 

Στον σύγχρονο κόσμο, ο οποίος διέπεται από υψηλές ταχύτητες, είναι πολύ σημαντικό να έχετε στη διάθεσή σας κάποιο μέσο επικοινωνίας, ειδικά όταν δεν έχετε χρόνο για κλήσεις ή θέλετε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα εύκολα και γρήγορα. Βλέπετε αυτό το πράσινο κουμπί με το συννεφάκι στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας; Καλώς ήρθατε στη συνομιλία!

 

Κάνοντας κλικ πάνω του, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των κουμπιών “Επαφές” και “Μηνύματα”.

Οι επαφές που εμφανίζονται είναι αυτές που έχετε προσθέσει πατώντας το κουμπί “Προσθήκη επαφής” πάνω δεξιά στο προφίλ τους. Μπορείτε να βρείτε αυτή τη λειτουργία και σε κάθε gig.

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να επιλέξετε μια επαφή.

 

και να αρχίσετε να πληκτρολογείτε στο πλαίσιο “Γράψτε το μήνυμά σας”. Πατώντας το βέλος δίπλα από το κείμενό σας, στέλνετε το μήνυμά σας.

Όταν λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα, θα το δείτε αν πατήσετε “Μηνύματα” στη συνομιλία ή στο φακελάκι δίπλα στη φωτό προφίλ σας πάνω δεξιά στη σελίδα. Επιπλέον, έχουμε και ένα εικονίδιο σε μορφή καμπάνας δίπλα από το κείμενο του μηνύματος για να απενεργοποιήσετε τον ήχο αν είστε απασχολημένοι.

 

2. Δωρεάν κλήσεις

 

Πόσες δυνατότητες προκύπτουν όταν μπορείτε να μιλάτε μεταξύ σας δωρεάν! Μόλις κάνετε κλικ στο προφίλ οποιουδήποτε χρήστη, θα δείτε το κουμπί “Δωρεάν Κλήση” πάνω δεξιά.

Εν τούτοις, υπάρχει και ένας άλλος, πιο άμεσος, τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα. Καθώς κάνετε κλικ σε μια επαφή, θα δείτε μερικές λειτουργίες στο παράθυρο της συνομιλίας. Πέρα από εκείνες της ελαχιστοποίησης και του κλεισίματος, θα δείτε δίπλα από την ειδοποίηση “Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος/εκτός σύνδεσης” τα εικονίδια κλήσης και βιντεοκλήσης.

Οι δωρεάν κλήσεις, όπως και όλα τα άλλα μέσα επικοινωνίας, συμπεριλαμβάνονται και στην εφαρμογή του GigLancer για κινητά. Επιπλέον, είναι ένας άμεσος και προσωπικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα.

 

3. Βιντεοκλήσεις

 

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ως τώρα, η συνομιλία στο GigLancer περιλαμβάνει κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Πέρα από τις κλήσεις και τα μηνύματα, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσω της συνομιλίας πατώντας το κουμπί της κάμερας δίπλα από το κουμπί κλήσης.

 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική λειτουργία, καθώς και οι πωλητές και οι αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να κρίνουν ο ένας τον άλλο ως προς την αξιοπιστία. Επιπλέον, οι βιντεοκλήσεις βοηθούν πολύ όσον αφορά τις αναθεωρήσεις, καθώς μπορείτε να προτείνετε ιδέες στον πωλητή για να τον βοηθήσετε να σας προσφέρει το τελικό προϊόν που επιθυμείτε. Αντιστρόφως, αν είστε πωλητής, τότε οι βιντεοκλήσεις αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να δείξετε τη δουλειά σας στον αγοραστή πριν τη στείλετε και να δείτε την αντίδρασή του. Είναι ένα πραγματικά σπουδαίο εργαλείο ανατροφοδότησης.

 

4. Email

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να λύσετε ένα θέμα με επαγγελματικό τρόπο ή ίσως είστε πολύ ντροπαλοί για να πάρετε τηλέφωνο ή να εμφανιστείτε σε βίντεο. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, μπορείτε να πάτε στο προφίλ οποιουδήποτε χρήστη και να πατήσετε το κουμπί “Επικοινωνία”.

Αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα που θα τους στείλετε θα σταλεί στο mail του και θα λάβουν μια ειδοποίηση. Παρά τις επικρατέστερες και πιο σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, το email είναι πλέον από αυτές που έχουν καταξιωθεί από το χρόνο, αφού σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα που απαιτεί λεπτομέρειες, κάτι που συνήθως δεν είναι και τόσο εύκολο με τον γρήγορο και βιαστικό τρόπο που συναντάμε συνήθως στη συνομιλία.

 

5. Ακολουθήστε τους

 

Ας πούμε ότι είστε τόσο ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχει ένας πωλητής που ανυπομονείτε να δείτε και άλλα δείγματα της δουλειάς τους και να είστε οι πρώτοι που μαθαίνετε για τις προσφορές τους. Γιατί, λοιπόν, να μην πάτε στο προφίλ τους και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ακολουθήστε” ακριβώς στη μέση πάνω δεξιά; Μέσα από αυτή τη λειτουργία, δε θα χάσετε κανένα νέο από αυτό το χρήστη και θα είστε ενημερωμένοι μέσα από τις ειδοποιήσεις που στέλνει το GigLancer στο mail σας.

 

Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, το GigLaner σπάει τους φραγμούς στην επικοινωνία και παρέχει μια ποικιλία λύσεων για όλους καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Κάνουμε τα πράγματα πιο ομαλά και πιο εύκολα μέσα από την εφαρμογή GigLancer για κινητά, καθώς απλουστεύουμε τη διαδικασία αυτή ακόμα περισσότερο προσφέροντας αυτές τις λειτουργίες με πιο προσιτό τρόπο, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να τις χρησιμοποιεί αμέσως ανά πάσα στιγμή.

Όπως είναι φυσικό, τα συστήματα επικοινωνίας που προσφέρονται από το GigLancer σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Εν τούτοις, υπάρχει άλλος ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό, και πρόκειται για το πολύ απλό σύστημα συνεργατών της πλατφόρμας μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό στο άρθρο Πώς λειτουργεί το σύστημα με τους συνεργάτες στο GigLancer;

 

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies