Πώς λειτουργεί το σύστημα συνεργατών στο Giglancer;

Καθώς ψάχνετε τα gigs ως επισκέπτης, θα δείτε ότι υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα gigs που προσφέρουν μια σημαντική ποικιλία υπηρεσιών. Επίσης, είναι δυνατόν να είστε όντως τόσο ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από ένα gig και πιστεύετε ότι πρέπει να μάθουν ακόμα περισσότεροι περί τούτου. Εν τούτοις, το ξέρατε ότι μπορείτε να τα προωθήσετε εύκολα και γρήγορα; Το ξέρατε ότι μπορείτε να βγάλετε και χρήματα μέσα από αυτή τη διαδικασία; Με ένα τόσο απλό σύστημα συνεργατών όπως αυτό που προσφέρεται στο GigLancer, φυσικά και όλα είναι δυνατά.

 

θα βρείτε το τμήμα Κοινοποιήστε το Gig μου και κερδίστε (το αναγραφόμενο ποσοστό) κάτω από τα στοιχεία του πωλητή. Κάτω από αυτή την ένδειξη, θα βρείτε έναν σύνδεσμο προώθησης. Αντιγράφετε και κάνετε επικόλληση αυτού του συνδέσμου είτε με το ποντίκι, είτε με τα πλήκτρα Ctrl+C και Ctrl+V αντιστοίχως. Όταν κοινοποιήσετε αυτό το gig, θα λάβετε το ποσοστό που σας αξίζει για το ότι βοηθήσατε κάποιον να γίνει γνωστός σε περισσότερους ανθρώπους. Οπότε, αν θέλετε να βγάλετε χρήματα χωρίς να δημιουργήσετε ένα gig, τότε μπορείτε να κάνετε αυτή την πολύ απλή και ευγενική κίνηση: να μοιραστείτε ένα gig που θεωρείτε ενδιαφέρον αντιγράφοντας τον σύνδεσμο προώθησης.

 

Στο dashboard, κάνοντας κλικ στο “Συνεργάτες” και το “Κατάσταση συνεργάτη” θα μπορείτε να δείτε τη συνολική εικόνα του συστήματος συνεργατών. Από εκεί θα μπορείτε επίσης να δείτε πόσα χρήματα έχετε δώσει στους συνεργάτες σας, αφότου κοινοποίησαν το gig σας στη στήλη “Πωλήσεις” και πόσα έχετε αποκομίσει ως συνεργάτης στη στήλη “Κέρδη”. Στην επιλογή "Οι συνεργάτες μου", θα μπορείτε να δείτε ποιος προώθησε το gig σας και στη "Συνεργασία" θα δείτε τους πωλητές και τα gigs που έχετε μοιραστεί. Μόλις σας έρθουν τα χρήματα που κερδίσατε, θα μπορείτε να τα πάρετε. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε τη διαδικασία είναι να πατήσετε το κουμπί Ανάληψη χρημάτων στο dashboard. Σε αυτό το σημείο, θα πληκτρολογήσετε το ποσό που θέλετε να πάρετε και πατάτε “Υποβολή”. Θα σας έρθει μετά από 3 μέρες τουλάχιστον, καθώς θα χρειαστεί να εγκριθεί η αίτησή σας. Δεν μπορείτε, όμως, να ζητήσετε κάτω από 5€.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν χρειάζεται κόπος για να γίνετε ένας συνεργάτης. Στην πραγματικότητα, είναι κάτι περισσότερο από επίδειξη καλών τρόπων. Βασίζεται στην αρχή: όσα περισσότερα δίνεις, τόσα περισσότερα παίρνεις. Αν σας αρέσει ένα gig, γιατί να μην το διαδώσετε; Θα βοηθήσετε έναν πωλητή να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies