Διαχείριση χρημάτων

Μόλις ξεκίνησετε να παρέχετε τις υπηρεσίες ή να αγοράζετε τα gigs άλλων, υπάρχει ένα θέμα που πάντα προκύπτει: τα χρήματα. Στην ουσία, τα χρήματα είναι αυτά που επιτρέπουν στον κόσμο να κινείται, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πως να τα χειριστείτε μέσω του Giglancer. Πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε τους λογαριασμούς μέσω των οποίων θα γίνονται οι πληρωμές. Προς το παρόν, το Giglancer δέχεται τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τους λογαριασμούς στο Paypal και το VivaWallet.

 

Προκειμένου να προσθέσετε και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας, πηγαίνετε στο μενού και ανοίξτε το παράθυρο “Λογαριασμός”.

Επιλέγετε το “Payment Accounts”.

Στην συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις επιλογές: Bank Account IBAN, PayPal και VivaWallet ( όσο πιο πολλά προσθέσετε τόσο το καλύτερο).

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα τραπεζικό λογαριασμό θα επιλέξετε το πράσινο κουμπί “Bank Account IBAN”.

Να έχετε έτοιμες τις πληροφορίες για τον τραπεζικό σας λογαριασμό, καθώς θα χρειαστεί να εισάγετε το όνομα της τράπεζας, το όνομα του δικαιούχου και τον αριθμό IBAN. Μολίς τελειώσετε θα πατήσετε το κουμπί “Υποβολή” και είστε έτοιμοι.

Για τους λογαριασμούς στο PayPal και το VivaWallet, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το email και το όνομα του δικαιούχου στον οποίο ανήκουν αυτοί οι λογαριασμοί.

 

Είστε έτοιμοι. Θα λάβετε μια ειδοποιήση στο email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή στο Giglancer ότι τα στοιχεία του λογαριασμού σας έχουν ενημερωθεί.

Τώρα που έχετε ξεμπερδέψει με αυτό, θα μπορείτε να ξοδέψετε και να προσθέσετε τα χρήματα που κερδίσατε από τα gigs στους λογαριασμούς σας προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως το Giglancer. Το Giglancer έχει φροντίσει, ώστε οι διαδικασίες να είναι απλές.

 

Ανάληψη χρημάτων

 

Έχετε μόλις πληρωθεί για το πρώτο gig.... συγχαρητήρια. Όλα εξελίχθηκαν καλά και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Πως θα συμβεί αυτό; Κάνοντας ανάληψη των χρημάτων. Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει μέσω αυτής της διαδικασίας:

 

Αφού συνδεθείτε, θα ανακατευθυνθείτε αμέσως στο dashboard.

Στο dashboard, θα δείτε το πράσινο κουμπί “Ανάληψη χρημάτων”

Αφού το επιλέξετε, θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη σελίδα οπού θα φαίνεται το σύνολο των χρημάτων που υπάρχουν στον λογαριασμό σας και θα συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε να αποσύρετε από τον λογαριασμό σας. Στο διαθέσιμο χώρο, θα συμπληρώσετε το επιθυμητό ποσό.

Σε αυτό το σημείο, θα λάβετε μια ειδοποιήση στο email σας ότι το αίτημα σας για την ανάληψη χρημάτων παραλήφθηκε και θα λάβετε μια νέα ειδοποιήση μόλις πραγματοποιηθεί η ανάληψη των χρημάτων. Παρακαλούμε έχετε υπ' όψιν σας ότι θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να εγκριθεί το αίτημα για ανάληψη.

 

Προσθήκη χρημάτων

 

Προκειμένου να αγοράσετε τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε ένα gig, θα πρέπει να έχετε τουλαχίστον το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεστε στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει οτι καλό θα ήταν να κατάθεσετε χρήματα στον λογαριασμό σας πριν προβείτε σε κάποια αγορά. Η διαδικασία προσθήκης χρημάτων είναι πολύ απλή.

 

Αφού συνδεθείτε, θα ανακατευθυνθείτε αμέσως στο dashboard.

Στο dashboard, θα επιλέξετε το πορτοκαλί κουμπί “Προσθήκη χρημάτων”.

 

Μετά θα πρέπει να συμπληρώσετε το ποσό των χρημάτων που επιθυμείτε να καταθέσετε.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επιλέξετε τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να προσθέσετε τα χρήματα.

Εάν ο λογαριασμός στον οποίο θέλετε να προσθέσετε τα χρήματα είναι της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα του κατόχου, τον αριθμό της κάρτας, το CVV και την ημερομήνια λήξης. Θα επιλέξετε το κουμπί “Συνέχεια” και θα ειδοποιήθειτε για την κατάσταση του αιτήματος σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal ή στο VivaWallet, όταν επιλέξετε την “Συνέχεια” θα ανακατευθυνθείτε στον λογαριασμό σας στις αντίστοιχες σελίδες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Όπως μπορείτε να δείτε μέχρι τώρα, δεν χρειάζετε να είστε ειδικός προκειμένου να διαχειρίστείτε τα χρήματα σας μέσω του Giglancer. Οι διαδικασίες είναι απλές, αλλά πολύ σημαντικές. Οι λογαριασμοί σας και, συνεπώς, τα χρήματα σας είναι προστατευμένα και οι συναλλαγές είναι ασφαλείς. Στο Giglancer, είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν προκείται για την προστασία των οικονομικών σας και αυτό φαίνεται και από τα παραπάνω βήματα, κάτι που καθιστά την διαχείριση των χρημάτων σας μια πολύ απλή διαδικασία.

Σε αυτό το σημείο, υπάρχει και άλλο ένα ζήτημα που πρέπει να διαχειριστείτε: η σχέση με τους πελάτες σας. Το GigLancer παρέχει μια ποικιλία μεθόδων επικοινωνίας, οι οποίες παρουσιάζονται στο άρθρο "Τρόποι επικοινωνίας μεταξύ αγοραστών και πωλητών στο GigLancer". 

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies