Πώς να προωθήσετε το gig σας;

Έχετε μόλις ανεβάσει το πρώτο σας gig. Συγχαρητήρια. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας, τα πράγματα είναι κάπως έτσι: είστε μόνοι σας στο δάσος. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά μπορεί να φωνάζετε. Ακόμα αν έχετε φτάσει στο σημείο όπου οι πνεύμονες σας δεν αντέχουν άλλο, κανείς δεν θα σας ακούσει. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, όμως, καθώς σας προσφέρουμε μερικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση γρήγορα και αποτελεσματικά. Το κλειδί της επιτυχίας είναι το εξής: Θα πρέπει να προωθήσετε το gig σας ώστε να τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητα;. Για να βγει εις πέρας αυτή η αποστολή, έχετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως σύμμαχό σας. Στην πραγματικότητα, κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος: σας προσφέρουμε τα μαθήματα για κάθε κοινωνικό δίκτυο και τα social media γενικότερα και έτσι δεν είστε μόνοι σας.

 1. Facebook

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το Facebook είναι ο βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων, με τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο χρήστες και με πραγματικά μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές μας. Ωστόσο, εάν νομίζετε ότι το μόνο που έχει να προσφέρει είναι η δημοσιεύση των βίντεο και οι συνομιλίες, τότε ήρθε η ώρα να ενημερωθείτε για ένα πανίσχυρο εργαλείο που διαθέτει το Facebook, το Facebook Ads. Καθώς οι περισσότεροι χρήστες του Facebook δεν το γνωρίζουν, σας προσφέρουμε ένα λεπτομερές μάθημα με τρία κεφάλαια για το πώς να δημιουργήσετε διαφημίσεις μέσω του Facebook Ads. Σε αυτό το μάθημα, θα σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα, σας δίνουμε ακόμα και συμβουλές σχετικά με την εμφάνιση της διαφήμισης σας προκειμένου να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σύμφωνα με τους στόχους σας, και να σας μάθουμε πώς να ελέγχετε την επιτυχία της διαφημιστικής σας καμπάνιας μέσω του Facebook Insights. Εάν τα προαναφερθέντα σας έχουν τραβήξει την προσοχή, μπορείτε να προχωρήσετε και να κοιτάξετε το μάθημα για το Marketing μέσω Facebook.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε Μάρκετινγκ μέσω Facebook σε 3 κεφάλαια

 

2. LinkedIn

 

 Το LinkedIn είναι σοβαρή υπόθεση. Είναι το υπέρτατο κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες. Εάν θέλετε να θεωρηθείτε ένας GigLancer που αξίζει τα λεφτά του, είναι σημαντικό να γραφτείτε στο LinkedIn αυτή τη στιγμή. Το μάθημα “Μάρκετινγκ στο LinkedIn” 3 βημάτων σας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστείτε και να εξοικειωθείτε με το δίκτυο αυτό, καθώς θα είναι ο καλύτερος φίλος σας ως προς την προώθηση των gigs σας. Σε αυτό το μάθημα, σας παίρνουμε από το χέρι από την αρχή, δηλαδή η διαδικασία εγγραφής, μέχρι και την άφιξη στον προορισμό σας, ο οποίος είναι να αναδειχθείτε και να αναρτήσετε θέσεις εργασίας, καθώς θα είστε έτοιμοι να προσλάβετε άτομα. Στο LinkedIn, το περιεχόμενό σας μιλάει για εσάς, για αυτό σας προσφέρουμε προτάσεις για να αυξήσετε τις πιθανότητες να γίνετε γνωστοί και να συνδεθείτε με άλλους συναδέλφους. Για να χρησιμοποιήσετε σωστά το LinkedIn, μπορείτε να ρίξετε πρώτα μια ματιά στο μάθημα.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε Μάρκετινγκ μέσω του LinkedIn σε 3 κεφάλαια

 3. Instagram

 

Το Instagram είναι το απόλυτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για φωτογραφίες. Ωστόσο, δεν είναι (μόνο) ένα μέρος για να αναδείξετε τις ικανότητές σας στην επεξεργασία φωτογραφιών και να πειραματιστείτε με διάφορα φίλτρα, αλλά είναι επίσης ένα πραγματικά ισχυρό εργαλείο για το μάρκετινγκ. Καθώς μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις", το Instagram μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσετε φωτογραφίες ή να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας με έναν καλλιτεχνικό και αισθητικά ευχάριστο τρόπο. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να χαθείτε μέσα σε ένα χάος προφίλ και φωτογραφιών, οπότεστο μάθημά μας για το Instagram, στοχεύουμε να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό με τα περιβόητα hashtags, αυτές τις λέξεις-κλειδιά που δείχνουν τη θεματική του προφίλ σας. Επιπλέον, προσφέρουμε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων σας και να μάθετε τα μέσα και τα έξω αυτού του δημοφιλούς δικτύου, όπου οι λέξεις και οι εικόνες συνδυάζονται με συνετή αναλογία.

 

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε Μάρκετινγκ μέσω του Instagram σε 4 κεφάλαια


4. Pinterest

 

 Όπως και στο Instagram, έτσι και στο Pinterest οι εικόνες κλέβουν την παράσταση. Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο για να ανακοινώσετε διαγωνισμούς και να παρουσιάζετε μερικά πεντανόστιμα γεύματα από αυτό το δίκτυο. Επιπλέον, το Pinterest μπορεί να είναι μια πραγματικά καλή πηγή νέων ιδεών ή ένας χώρος για να παρουσιάσετε μερικές από τις προηγούμενες δουλειές σας. Το "Promoted Pins" είναι ένα σύστημα δημιουργίας διαφημίσεων μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για ειδικές προσφορές στα γιγσ σας ή να δημιουργείτε μια πολύ όμορφη καμπάνια. Το Pinterest δεν έχει εκτιμηθεί όσο θα έπρεπε, οπότε το μάθημα Marketing μέσω Pinterest σας ενημερώνει για αυτό το δίκτυο και τα χαρακτηριστικά του από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε. Ποιος ξέρει, ίσως τα banners που κάνατε για ένα gig στο GigLancer μπορεί να είναι μια έμπνευση για άλλους ... giglancers αν τα παρουσιάσετε στο Pinterest.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε Μάρκετινγκ μέσω Pinterest σε 3 κεφάλαια

 

5. YouTube

 

 Δεν θα ήταν υπερβολή αν θεωρούσαμε το YouTube ως το υπέρτατο μέσο αναπαραγωγής βίντεο. Ως μέσος χρήστης του YouTube, πιθανότατα έχετε μάθει μέσα από αυο πολλούς ανθρώπους και εταιρείες που δεν θα ξέρατε αλλιώς. Τι θα γινόταν αν ανεβάζατε ένα βίντεο όπου παρουσιάζετε το gig σας στο YouTube; Λοιπόν, θα γινόσαστε ήδη γνωστοί. Γνωρίζουμε τη δύναμη αυτού του μέσου, έτσι το μάθημά μας σας διδάσκει τα βασικά σε 3 βήματα. Είναι καλό να επενδύσετε σε μια καλή κάμερα, ένα μικρόφωνο και κάποιο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο (ή μπορείτε να αλλάξετε σε Linux και να λάβετε δωρεάν προγράμματα υψηλής ποιότητας δωρεάν, όπως το Cinelerra). Στο YouTube, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι και σας παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές για να το γεμίσετε με περιεχόμενο που κάνει εσάς και τις υπηρεσίες σας να λάμπουν. Εάν δημοσιεύσετε πρωτότυπο περιεχόμενο στο YouTube, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω του Google AdSense βάσει των προβολών. Επιπλέον, το YouTube Analytics είναι επίσης ένα δοκιμαστικό τεστ για τη στρατηγική σας και την ανταπόκριση στα βίντεό σας. Στο μάθημά μαςς, δεν αφήνουμε τίποτα απ’ έξω και σας βοηθάμε να κάνετε το καλύτερο δυνατό.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε  Μάρκετινγκ μέσω του YouTube σε 3 κεφάλαια

 

6. Κοινωνικά δίκτυα

 

  Τα προαναφερθέντα κοινωνικά δίκτυα είναι δυνατά στο χωρό μάρκετινγκ. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικά άλλα, όπως το twitter, τα οποία είναι ιδανικά για την προώθηση των gigs σας με αρκετά διασκεδαστικό και πιασάρικο τρόπο. Κάθε κοινωνικό δίκτυο έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και αυτό χρωματίζει τον τόνο των πιο δημοφιλών και αποτελεσματικών δημοσιέυσεων σε αυτό. Για παράδειγμα, μια δημοσίευση στο Facebook μπορεί να είναι πιο φιλική από την αντίστοιχη στο LinkedIn. Δεν είναι τυχαίο ότι το μάθημα Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περιέχει 6 κεφάλαια, καθώς αισθανθήκαμε την ανάγκη να καλύψουμε κάθε πτυχή αυτού του μηχανισμού μάρκετινγκ που καθιερώθηκε πολύ πρόσφατα. Κατά συνέπεια, σας βοηθάμε παρουσιάζοντάς σας τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, τους κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να ακολουθήσετε, μερικές ιδέες για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, τις μεθόδους παρακολούθησης της προόδου σας, τα καλύτερα κοινωνικά δίκτυα για τον κλάδο σας και τις κατάλληλες στρατηγικές.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε  Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε 6 κεφάλαια

Αν αντιμετωπίσετε περαιτέρω δυσκολίες στην προώθηση της επιχείρησής σας, το προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ένας άλλος καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι να βρείτε έναν συνεργάτη στον οποίο θα πληρώνετε ένα ποσοστό των κερδών σας από κάθε πώληση. Σας έχουμε και ένα άρθρο "Επωφεληθείτε από έναν εξωτερικό συνεργάτη τώρα" με το οποίο παρουσιάζουμε λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα του να έχετε έναν συνεργάτη. Όποια μέθοδο προώθησης της επιχείρησής σας και αν τελικά επιλέξετε, να θυμάστε ότι δεν είστε πια μόνος σε αυτό το δάσος, αλλά υπάρχει πάντα κάποιος που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει αν ψάξετε εδώ και εκεί. Τέλος, μην ξεχάσετε να παραπέμψετε στο προφίλ ή το gig σας στο GigLancer σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο και αν χρησιμοποιήσετε!

 

 

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies