Η διαδρομή για να γίνετε ένας GigLancer

 

Έχετε ήδη δεί πως λειτουργεί το Giglancer ή έχετε ήδη δημιουργήσει τον λογαριασμό σας και έχετε κάνει το πρώτο βήμα στον κόσμο των ελεύθερων επαγγελματιών. Ωστόσο εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε πλήρως με το Giglancer, τότε σίγουρα θα προκύψουν κάποιες αμφιβολίες. Είτε αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το Giglancer ή σαν μερική απασχολήση, ξεκινάτε την δική σας επιχείρηση και είναι σημαντικό να έχετε μερικές βασικές πληροφορίες για το πως λειτουργεί ο κόσμος των ελεύθερων επαγγελματιών ώστε προχωρώντας να είστε σίγουρος για τις επιλογές που κάνετε. Επιπλέον, οι ελευθεροι επαγγελματίες έχουν και αυτοί να αντιμετωπίσουν τις δικές τους προκλήσεις καθώς είναι λιγότερο σταθερό απο μια κανονική δουλειά. Ωστόσο να έχετε υπόψην αυτό: η εταιρεία που δουλεύετε ίσως είναι μια επιχειρηματική απόπειρα του εργοδότη σας ως ελεύθερου επαγγελματία. Εάν ο εργόδοτης σας έχει καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του ως ελεύθερος επαγγελματίας τότε μπορείτε και εσείς.

 

Τα βασικά

Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία μιας επιχείρησης έχει τις ανάλογες απαιτήσεις και έξοδα. Απο την νομική και λογιστική υποστήριξη στον εξοπλισμό και τους λογαριασμούς, τα έξοδα μπορεί να είναι πάρα πολλά. Τo Giglancer σας παρέχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που συνήθως λείπει από τον επιχειρηματικό κόσμο εκτός διαδικτύου: η κοινότητα. Μέσω των άλλων μελών θα έχετε πολλά παραδείγματα για να εμπνευστείτε. Μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων του Giglancer, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και με τους κορυφαίους πωλητές και να ρωτήσετε ότι θέλετε. Σίγουρα θα λάβετε την βοήθεια που χρειάζεστε.

 

Τι γίνεται με τα οικονομικα;

 

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, εντός και εκτός διαδικτύου, να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να ξεκινάτε απο την επίτευξη μικρών στόχων και μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει εξαιρέσεις σε αυτό τον κανόνα. Συνεπώς, αυτό σημαίνει ότι αρχικά μπορεί να υπάρξουν μέρες στις οποίες δεν θα έχετε κάποιο είσοδημα. Ωστόσο το Giglancer, σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις μέσω του blog και των εκπαιδευτικών οδηγών “ Πως να γίνεται ένας Giglancer” και “ πως λειτουργεί”. Ακόμα, το Giglancer ορίζει ως αρχική τιμή για το Βασικό Πακέτο τα πέντε ευρώ προκειμένου να ενισχύσετε την επαγγελματική σας φήμη και να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες με τις υπηρεσίες σας. Βήμα βήμα θα μπορεσέτε να διευρύνετε όλο και περισσότερο τον επαγγελματικό σας κύκλο.

 

Φόροι

 

Είμαστε εξοικειώμενοι με το τι είναι οι φόροι φορτίου. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στο να επιτύχετε τα όνειρα σας. Στο Giglancer, θα λάβετε την στήριξη που χρειάζεστε. Αναμφισβήτα, οτιδήποτε άλλο εξαρτάται από το σύστημα των φόρων της κάθε χώρας: για παράδειγμα, το ελληνικό φορολογικό σύστημα θεωρείται ένα απο τα πιο περίπλοκα και αυστηρά, το οποίο σημαίνει οτι η χρηματική υποστήριξη είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Ακόμα, θα πρέπει να πληρώσετε το 20% του ετήσιου εισοδήματος σας σε φόρους εάν ζείτε στην Ελλάδα. Ακόμα και έτσι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μέσω του Giglancer προσφέρουν πολλά προνόμια και μια μεγάλη μειώση του κόστους, καθώς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που συνήθως προκύπτουν απο την δημιουργία μιας επιχείρησης εκτός διαδικτύου.

 

Κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 

Το έχετε σκεφτεί πολύ καλά, έχετε λάβει υπόψην σας όλους τους κινδύνους και τις δυσκολίες και έχετε εξετάσει κάθε εκκρεμότητα αναζητώντας γνώση και υποστήριξη και τώρα κάνετε επιτέλους το μεγάλο βήμα: ξεκινάτε την δική σας επιχείρηση. Μέσω του Giglancer αυτό το βήμα μπορεί να γίνει πιο βατά και με ασφάλεια από ποτέ, καθώς εξαλείφει τις διαφορές μεταξύ των ελεύθερων επαγγελματιών και των σχέσεων εργαζομένου- εργοδότη σε μια επιχείρηση. Ακόμα, θα μπορείτε να παρουσιάσετε τις ικανότητες σας σε ένα ευρύ κοινό αγοραστών που θα σας παρέχουν την κριτική τους, αναδεικνύοντας ποιά στοιχεία θα πρέπει να βελτιώσετε. Ποιος ξέρει, μπορεί να κερδίσετε μέσω του Giglancer αρκετά χρήματα ώστε να μπορέσετε να επεκτείνετε τις υπηρεσίες και εκτός του διαδικτύου. Στην ουσία, ένα όνειρο είναι μόνο ένα όνειρο μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Όποιο δρόμο και αν διαλέξετε, το Giglancer είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

 

Ελπίζουμε οτι αυτό το άρθρο καθησύχασε οποιοσδήποτε ανησυχίες, φόβους και αμφιβολίες σχετικά με τους ελευθέρους επαγγελματίες και σας ενέπνευσε να ξέκινησετε τώρα την επιχείρηση σας. Και λέγοντας τώρα, εννοούμε ακριβώς αυτή την στιγμή, χωρίς καμία καθύστερηση.!

Καλή τύχη ως giglancer,

Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το άρθρο μας: "Αναζητήστε πηγές έμπνευσης ως νέος Giglancer".  Μην ξεχνάτε ότι η φαντασία ανοιγεί πολλές πόρτες. 

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies