Πώς λειτουργεί;

Το Giglancer είναι μια πλατφόρμα που σχεδιάστηκε προκείμενου διάφοροι ιδιώτες να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ή να δημοσιεύσετε οποιαδήποτε υπηρεσία. Παρέχουμε έναν εύκολο τρόπο για τους αγοραστές να βρούν τους ιδανικούς επαγγελματίες που θα ολοκληρώσουν τις επιθυμητές εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το Giglancer κάνει όλη την διαδικασία εξαιρετικά εύκολή. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μια έγκυρη διεύθυνση e-mail, να ορίσετε ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και είστε έτοιμοι. Καλώσηρθατε σε ένα τεράστιο δίκτυο που συμπεριλαμβάνει αρκετές υπηρεσίες και έρχεστε σε επαφή με πολλούς πιθανούς πελάτες και υπαλλήλους.

Αγοράζοντας μια υπηρεσία.

Αναζήτηση της κατάλληλης υπηρεσίας. Το Giglancer φιλοξενεί πολλά είδη υπηρεσιών. Το πρώτο βήμα είναι να ψάξετε στην κατηγορία των υπηρεσιών που στοχεύετε.

Βρείτε και επιλέξτε τα κατάλληλα άτομα. Έχετε πρόσβαση σε πολλούς επαγγελματίες (giglancers όπως ονομάζονται) που προσφέρουν τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε δείγματα της δουλειάς τους προκειμένου να δείτε αν διαθέτουν αυτό που ψάχνετε.

Και η δουλειά έγινε! Εάν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στις διαδικασίες πληρωμής. Η πληρωμή θα κατατεθεί μόλις το έργο ολοκληρωθεί και γίνει δεκτό απο τον αγοραστή.

Ανακαλυψτε Gigs

Πουλώντας ένα gig

Μια ικανότητα είναι το μόνο προαπαιτούμενο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καθένας έχει μια υπηρεσία ή / και μια ικανότητα να προσφέρει στον κόσμο, οπότε γιατί να μην διαθέτετε και εσείς; Μη χάνετε άλλο χρόνο και δημοσιεύεστε τα gigs σας!

Δημοσίευση ενός gig. Αναρτήστε τις υπηρεσίες σας και γίνετε ένας ... giglancer! Ακούγεται ελκυστικό, έτσι δεν είναι; Έχετε την επιλογή να παρέχετε τις υπηρεσίες σας και να τις θέσετε αρχικά σε χαμηλές τιμές ώστε να σας γνωρίσουν οι πελάτες. Συμβουλή: Να έχετε έτοιμα τα δείγματα της δουλειάς σας!

Πληρωθείτε! Αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά και ολοκληρώσετε την παραγγελία στην ώρα της, θα κερδίσετε χρήματα μέσα από κάθε παραγγελία αμέσως.

Γινετε ενας Giglancer

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies