Όροι & Προυποθέσεις

Περίληψη

Οι όροι "Εμείς", "εμάς", "μας", "www.giglancer.gr", "giglancer.gr", "GigLancer", "Η ιστοσελίδα" και οι άλλες παρόμοιες ονομασίες σημαίνουν "www.giglancer.gr". Η ιστοσελίδα GigLancer περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική υπηρεσία η οποία αποτελεί τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας «Mohsin Raza Ali» (ΑΦΜ 142775843, ΔΟΥ Α’ Πειραιώς). Η έδρα της εταιρείας είναι Δημητρίου Γούναρη 4-6, 6ος όροφος, Πειραιάς, Ελλάδα, Τηλέφωνο: +30-211-19-88800, E-mail: info@raza.gr.

Το Giglancer εφιστά την προσοχή στην άμεση και ικανοποιητκή εξυπηρέτηση πελατών, λειτουργώντας συνέχεια με υπεύθυνο τρόπο κατά την πορεία της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και καλλιεργώντας σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της. Οι παρόντες όροι είναι πλήρως συμβατοί με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Οι χρήστες του GigLancer αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει τους παρόντες όρους, συμφωνούν με αυτούς και τους υπακούουν.

Γενικοί Όροι

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας θα σας ζητηθεί να δώσετε το όνομά σας,τη διεύθυνση παραδόσεως της παραγγελίας σας, το τηλέφωνό σας, το e-mail σας και σε περίπτωση πληρωμής μέσω τράπεζας Viva Wallet ή PayPal, τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία, αλλά δεσμεύεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιήσει ούτε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για άλλο σκοπό, ούτε θα τα πωλήσει σε τρίτους με εξαίρεση νομικές διαδικασίες που απαιτούν την άρση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων (Ν.2225/1994).

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ: Προχωρώντας σε μια παραγγελία μέσω του GigLancer συμφωνείτε σε μια αγορά εξ αποστάσεως σύμφωνα με τον Ν.2251/1994. Μπορείτε να ανεβάσετε ή να αγοράσετε ένα gig ή να γίνετε συνεργάτες με την προϋπόθεση ότι διαθέτετε σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία δικαιοπρακτική ικανότητα (δηλαδή είστε άνω των 18 ετών και δεν εκκρεμεί δικαστική απόφαση σε βάρος σας).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΆ ΜΈΣΩ ΤΟΥ GIGLANCER: Είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να συμμετέχετε στις διαδικασίες αγορών. Όταν κάνετε μια παραγγελία συμφωνείτε με τους όρους της σύμβασης των πωλήσεων και τους όρους χρήσης κάνοντας κλικ στο κουμπί “Παραγγελία”, όπως εμφανίζεται στους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Για τις πληρωμές μέσω του PayPal θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία. Πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ο freelancer σας ενημερώνει οτι μέσω της σελίδας μας για τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του gig, της υπηρεσίας, των προιόντων, της τιμής, της ποσότητας, των εξόδων μεταφοράς, του τρόπου πληρωμής και παράδοσης, την διάρκεια και την τιμή της υπηρεσίας. Μετά την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, οι καταναλωτές θα λάβουν ένα online αντίγραφο της παραγγελίας τους που μπορούν να αποθηκεύσουν. Σε περίπτωση λάθους, ο freelancer διατηρεί το δικαιώμα να αλλάξει τις τιμές χώρις προειδοποιήση στους καταναλωτές. Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης υπόκεινται σε οποιεσδήποτε χρεώσεις προκύψουν από τις διαφορές στην ισοτιμία του συναλλάγματος, τελειωνειακές διαφορές και αλλά για τα οποία το Giglancer δεν φέρει καμία εύθυνη.

Πωλητές

Βασικά

Διαχείριση των παραγγελιών

Αποφυγή προβλημάτων

Παράδοση των παραγγελιών και Επικοινωνία

Είσπραξη εσόδων

Gigs

Οι παρακάτω κατηγορίες των gig δεν θα είναι πλέον αποδεκτές και εγκριτέες από το Giglancer και ως εκ τούτου, τόσο οι πωλητές και οι αγοραστές θα πρέπει να αποφεύγουν να εμπλέκονται σε οποιαδήποτε από αυτές:

Η δημοσιεύση οποιοδήποτε από αυτούς τους τύπους των gig θα μπορούσε να οδηγήσει σε μόνιμη αναστολή του λογαριασμού του Giglancer.

Αγοραστές

Παραγγελία υπηρεσιών

Αποστολές Παραγγελιών

Μερικές απο τίς παραγγελίες απαιτούν την παράδοση ενός στοιχείου. Εάν αυτά τα Gig αγόραστούν στη συνέχεια ο πωλητής πρέπει να συμπεριλάβει την πληρωμή για την αποστολή καθώς ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να πληρώσει για αυτό.

Διαφωνίες

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Εάν ο πωλητής έχει παραδώσει το gig και ο αγοραστής έχει δεχτεί την δουλειά επιλέγοντας το κουμπί αποδοχή δουλειάς, τότε ο αγοραστής δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν μείνει ικανοποιημένος μετά την παράδοση της υπηρεσίας, διατηρεί το δικαιώμα να ζητήσει για μια αποζημιώση. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 μέρες. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε για την επιστροφή χρημάτων, παρέχουμε τους εξής τρόπους επικοινωνίας:.

  1. Support Ticket: Τα Support Ticket είναι ο γρηγορότερος τρόπος για την επίλυση του ζητήματος. Μπορείτε να επιλέξετε την “Αναφορά Παραγγελίας” στην σελίδα παραγγελίας.
  2. Υποστήριξη μέσω email: Μπορείτε να μας στείλετε ένα emaiĺ κάνοντας κλικ εδώ ή στέλνοντας ένα email στο info@giglancer.gr
  3. Τηλέφωνο: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 30-211-19-88800.

Ιδιοκτησία και Περιορισμοί

Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στην περιγραφή του Gig από τον πωλητή, κατά το χρόνο παράδοσης της υπηρεσίας, ο αγοραστής έχει υπό τον έλεγχο του όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά δεν περιοριορίζεται σε αυτά. Ο πωλητής παραιτείται από όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των ηθικών δικαιωμάτων. Για την εξάλειψη των αμφιβολιών, σε κάθε προσαρμοσμένη εργασία, οι παραδομένες υπηρεσίες βρίσκονται υπό την αποκλειστική κυριότητα του αγοραστή. Ο πωλητής, εδώ, έχει αποδεχθεί ρητά να μεταφέρει τα πνευματικά δικαιώματα στον αγοραστή των παρεχόμενων υπηρεσιών που δεν ταιριάζει με τον ορισμό των εργασιών-για-μίσθωση υπό τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Εκτός από αυτό, σύμφωνα με τον νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων 2121/1993 όπως αναφέρεται στην ελληνική νομοθεσία, ο πωλητής συμφωνεί ότι έκτος αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στην περιγραφή της υπηρεσίας, μεταφέρει όλα τα δικαιώματα στον αγοραστή με αυτό, πάνω από αυτό ή που απορρέουν από αυτό, ενώ παραιτείται από όλα τα πιθανά δικαιώματα πάνω του ..

Ο πωλητής αναλαμβάνει, επίσης, ότι όλες οι πληροφορίες που έχει μεταφερθεί σε αυτόν για το σκοπό της πραγματοποιήσης της υπηρεσίας θα παραμείνουν απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την κατασκευή του εξατομικευμένων gig σύμφωνα με την παραγγελία και τις πληροφορίες επικοινωνίας, μετά από αυτό δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ποτέ.

Με την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας, ο πωλητής έχει επαρκή δικαιώματα για την πώληση, την παροχή ή μεταπώληση των υπηρεσιών που προσφέρουν στο Giglancer. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies, Πολιτική απορρήτουκαι τους όρους της υπηρεσίας . Περισσότερες πληροφορίες γιατα cookies